lørdag den 23. maj 2009

Dressing-affaeren

Kaere alle,

Bloggen har ligget lidt stille de sidste par dage pga. dressing. Ikke alene dressing, men dressing og trick-tyve. Aldeles udramatisk var det, saa ingen bekymringer.
Her foelger historien:
Vi havde vaeret paa sight seeing i Quitos gamle bydel, hvilket var skoent. Paa vejen hjem (som skulle foregaa med taxa) bestemte vi os til at gaa forbi et supermarked lige rundt om hjoernet. Og pludselig er Anne-Mette smurt ind i dressing. En venlig mand goer opmaerksom paa miseren. Vi vender os og inspicerer situationen. I samme oejeblik nupper den venlige mand og et par kompagnoner vores taske (bare rolig IKKE den nye taske - alle timerne i Fjeld og Fritid er ikke spildt).
Vi har efterfoelgende laert at dressing er en meget anvendt afledningsmanoevre ved trick-tyverier - vi ved nu hvorfor.

Men vi er jo kvikke nok til ikke at medbringe vaerdier som penge, pas, kreditkort, kamera osv. i taske. Saa vi grinede af tyvenes lange naeser, naar de ville aabne for herlighederne... Indtil det gik op for os, at vi havde kopier af ALLE kreditkort i taske BAADE forside og bagside. Nu er simple trick-tyve maaske ikke saa ferme til internethandel, men vi turde ikke andet end at spaerre alle kortene.
Egentlig skulle vi vaere paa Galapagos nu, men den pengeloese sitation har kraevet at vi endnu er i Quito.
Heldigvis er vi omgivet af gentlemen! En meget soed kopi-telefon-internet-butik-ansat ringede til flyselskabet og fik rykket vores billetter til onsdag. Og vores nye bedste ven, danske Peter, som er ph.d. i kartoffelavl, laante os 200 dollars til at klare dagen og vejen indtil videre.

Og saa har vi sat baade Oelgod og Hilleroed i sving med den oekonomiske situation. Galapagos ser ud til at vaere reddet og good to go - og vi ser meget frem til at nyde oe-livet derude med de mange dyr (desvaerre har vi faaet stjaalet BEGGE guideboegerne, men skidt - det er jo lige fantastisk alligevel).

Vi har desvaerre ogsaa faaet nuppet ledningen til at overfoere fotos fra det nye og eminent fantastiske kamera - saa derfor maa i noejes med klip fra internettet indtil vi faar fingre i en ny.

Vi har det godt - og er ikke traumatiserede, jo maaske en lille smule mod dressing...

Mange kaerlige hilsener
Anne-Mette og Katrine