tirsdag den 2. juni 2009

Cruise

Imorgen drager vi paa cruise med det gode skib, Flamingo. Vi har observeret det i havnen, hvor det heldigvis holder sig flydende - dog lidt gyngende. Vi er spaendte paa at moede de otte andre passagerer vi skal flyde rundt med paa utrolig lidt plads. Vi krydser fingre for at det ikke er de amerikanske teenagere som bor paa vores hotel.

De sidste par dage har vi vaeret vidt omkring paa Santa Cruz, hvor vi blandt andet har genoplevet cykelferiens glaeder for at finde kaempe-skildpadder i et fjerntliggende reservat. Det slog os naesten ihjel under de foerste 10km som gik OP, men det var turen vaerd. Paa vejen foran os var pludselig en GIGANTISK skildpadde - i hvert fald 1,5m lang. Et medlem af de beroemte Galapagos kaempeskildpadder. Nedenfor har nogle venlige mennesker fotograferet en skildpadde for os og lagt det ud paa nettet (vores var meget stoerre!). Nettet her er for langsomt til at vi kan uploade vores egne fotos - der er ellers mange.



I dag har vi proevet at snorkle. Det var sjovt (og lidt klamt). Paa baaden regner vi med at skulle snorkle en masse med pingviner, saeler og farverige fisk.


Til d. 9.juni er intet nyt godt nyt :)