onsdag den 24. juni 2009

Livsnyderi og gode nyheder fra KU


Saa er vi i Vilcabamba i det allersydligste Ecuador. Her har vi nydt livet de sidste fire dage paa et laekkert hostel med byens bedste udsigt.
Vi slapper af i haengekoejer med gode boeger, hiker i det bjergrige omraade og spiser laekker mad - kort sagt nyder livet.



Idag er vi dog moerbankede efter en 6timers ridetur igaar. Op af bjerge, ned af bjerge, gennem floder og galop gennem landsbyer. Ikke saa meget pjat, bare op paa hesten og afsted, selvom ingen af os har proevet det rigtigt foer. Selvom det var hestene som gjorde det store arbejde, er det i dag tydeligt at maerke diverse muskelgrupper, kendte som ukendte.

Turen var baade smuk og sjov. Og ved frokosttid badede vi i Rio Pisca Bamba, som efter signende skulle forlaenge livet med ikke mindre end 10 aar. Dog var Anne-Mette for let til den staerke stroem, saa guiden maatte i fuld galop efter hende foer hun forsvandt ned af flodstroemmen :)


Da vi kom hjem var der en laenge ventet mail med tilbagemelding paa Anne-Mettes speciale. Den gav anledning til brede smil og en god fejringsmiddag om aftenen.

Imorgen aften drager vi igen nordpaa, hvor vi paa mandag starter vores jungletur.